Historiek van onze stages

stage Eibar

In 2016 gingen wij met 9 leerlingen van het zevende jaar Se-n-Se (richting mechanica en ICT) 3 weken op stage naar Spanje (Baskenland). Onze partnerschool ter plaatse zorgde voor de stageplaatsen in lokale bedrijven. Naast de stage was er ook plaats voor bedrijfsbezoeken en culturele uitstappen.

 

stage Sevilla

Ook in 2017 zijn er enkele leerlingen die in het Spaanse Baskenland hun stage doen (3 leerlingen van ICT en 2 leerlingen van mechanica). Naast de stage was er ook vrije tijd voor een bezoek aan het Guggenheim museum te Bilbao.

Vier leerlingen (allen van ICT)moesten een andere stageplaats zoeken en kwamen terecht in Sevilla. Voordeel hier was dat het aangenamere temperaturen waren dan in het Baskenland.

In het weekend konden ze zelfs een uitstapje naar de zee maken

stage Mallorca

In 2018 gingen we in totaal met 15 leerlingen op buitenlandse stage. Het betrof leerlingen van de afdelingen hout, elektriciteit, automechanica en ICT. Stageplaatsen waren dit keer Finland en Spanje (Baskenland, Sevilla en Mallorca).

stage Finland

In 2019 gingen we met 17 leerlingen op buitenlandse stage. Het betreft leerlingen van de afdelingen hout, elektriciteit, automechanica en ICT. Stageplaatsen worden dit keer Finland en Spanje (Baskenland, Sevilla, Valencia en Mallorca)

Valencia

In 2020 was het de bedoeling om met 16 leerlingen op buitenlandse stage te gaan met leerlingen van de afdelingen hout, elektriciteit, automechanica en ICT in Finland en Spanje. Maar het coronavirus heeft ervoor gezorgd dat we alles hebben moeten annuleren.

kathedraal Mallorca

In 2022 zijn we weer op stage kunnen gaan en dit keer met 17 leerlingen.

Bestemmingen zijn zoals in het verleden Finland en Spanje. Hopelijk blijven we deze keer gespaard van allerlei virussen of andere pech.

In 2023 zijn we  op stage geweest met 14 leerlingen.

Bestemmingen waren zoals in het verleden Finland en Spanje.